menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Den Bosch weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Den Bosch

Een kundige Payroll uit Den Bosch helpt u graag verder.

Is payrolling in Den Bosch iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Den Bosch of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Den Bosch een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Den Bosch u het voordeligst uit bent.

1.171
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.775
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Den Bosch

Professionele payrollbedrijven uit Den Bosch

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Den Bosch. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Jorgo van Steenis, regiomanager in Den Bosch. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Den Bosch.

Payroll laat u sneller aannemen

Bent u werkzaam in een branche waar veel werknemers werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Een meer wisselde contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, wanneer u deze medewerker zelf in dienst heeft genomen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langer tijdelijk contract heel gunstig zijn. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. U kunt zo door middel van een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd zeker van een baantje.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Den Bosch aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Den Bosch te zeggen hebben!

img

Jan-Douwe Hollen

Snelle service, meer dan genoeg keuze en meteen een goede Payroll gevonden! Ik ben normaal niet zo dol op bedrijven als Professionals Den Bosch maar na deze samenwerking ben ik positief verrast! Bedankt mannen!

img

Carlijne Sorleij

Na al met meerdere payroll bedrijven contact te hebben gehad dacht ik, ik laat het Professionals Den Bosch eens proberen. Dat bleek een goede keuze, ik kreeg vrijwel meteen een uitgebreid overzicht van meerdere aanbieders en het maakte het heel makkelijk om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Den Bosch

Let's Talk

Bij Professionals Den Bosch staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier