menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Den Bosch weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Den Bosch

Een kundige Mediator uit Den Bosch helpt u graag verder.

Professionele mediation in Den Bosch werkt zo!

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen allebei de partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en bovenal dat deze acceptabel is voor allebei de partijen. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Zo kan worden voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Mediator uit Den Bosch biedt adviezen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Verhoudingen verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation vaak de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Men kan de hulp van een mediator uit Den Bosch onder meer inschakelen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen met overheidsinstanties
1.286
Klanten geholpen met mediators vergelijken
7.775
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Den Bosch

Heeft u een zakelijke mediator uit Den Bosch nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Den Bosch of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Den Bosch.

mac
mac
img

Ik ben Jorgo van Steenis, regiomanager in Den Bosch. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Den Bosch.

Zoekt u fijne mediators uit Den Bosch?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Hoewel het misschien lijkt alsof u in uw gelijk staat en wellicht de zaak voor de rechter ook wel wint, zullen beide partijen slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen kapot gaan en heel moeilijk te herstellen zijn. Op commercieel gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

In geval van gerechtelijke uitspraak is de verliezende partij ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van de proceskosten. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing weten te komen, is dat vooral te danken aan hun goede wil en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Wat voor u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Op zoek naar een mediator uit Den Bosch? Laat hier diverse prijsopgaven naar u sturen van verschillende betaalbare mediators uit Den Bosch en uw conflict behoort misschien spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Den Bosch te zeggen hebben!

img

Niek Moerman

Er was direct een klik met de mensen van Professionals Den Bosch. Dankzij hun snelle service ben ik uitgekomen bij een goede Mediator. Dus als jij zelf nog aan het zoeken bent zou ik Professionals Den Bosch zeker aanbevelen.

img

Greetje van 't Schansert

Bedankt Professionals voor de spoedige reactie. Jullie hebben het selectieproces een stuk makkelijker gemaakt door eigenlijk de voorselectie uit handen te nemen. Dit is wat ik noem efficiëntie!

Professionals uit andere branches in Den Bosch

Let's Talk

Bij Professionals Den Bosch staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier